Веб-портал міста Люботин » Головна » 23-24 березня ансамбль "Чарівниці" взяв участь у Національномуй Чемпіонаті з фольклору «Euro Folk – Вінниця 2019»

 23-24 березня ансамбль "Чарівниці" взяв участь у Національномуй Чемпіонаті з фольклору «Euro Folk – Вінниця 2019»
Автор: Chekardina   Додано:29 березня 2019   Переглядів:675   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 1)

23-24 березня ансамбль "Чарівниці" взяв участь у Національномуй Чемпіонаті з фольклору «Euro Folk – Вінниця 2019»

Вінниця – перлина Поділля!

 

У цьому прекрасному місті 23-24 березня проводився Національний Чемпіонат з фольклору «Euro Folk – Вінниця 2019».

У фестивалі прийняли участь 120 колективів з усіх куточків України, серед яких був і наш Люботинський ансамбль народного співу «Чарівниці». Ансамбль виступав у категорії змішаних фольклорних ансамблів з обробленим виконанням від 18 років.

Наш колектив став лауреатом 3-ї Премії, був нагороджений грамотою, а ще до того всі учасники ансамблю були нагороджені  грамотами і медалями особисто.

Додому приїхали з гарним настроєм, з новими ідеями на створення нового репертуару під впливом від побаченого і почутого.

Ансамбль «Чарівниці» висловлює велику вдячність особисто міському голові Леоніду Івановичу Лазуренку за моральну та матеріальну підтримку колективу. Без його спонсорської допомоги мрія нашого колективу виступити на Національному Чемпіонаті з фольклору не збулася б.

Ми дуже вдячні голові Харківської обласної адміністрації Світличній Ю.О., нашій  міській раді, міському голові Лазуренку Л.І. за відновлення Будику культури, це велика підтримка і для молодих артистів, і для ветеранських та аматорських колективів.

Учасники колективу «Чарівниці» бажають працівникам міської ради та міському голові міцного здоров’я, творчої наснаги у всіх їх ділах, проектах та нових починаннях, бо вже всі мешканці міста побачили, що всі їх починання закінчуються гарними результатами! Слова з ділом – не розходяться!

 

Еткало Ірина Павлівна,

Керівник ансамблю народного співу «Чарівниці»  

 

 

Фото:  http://lubotin-rada.gov.ua/news/id/2512