Увага!
Автор: Svetlana   Додано:9 квітня 2019   Переглядів:664   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Увага! Запрошуємо представників інститутів громадянського суспільства, молодих депутатів Люботинської міської ради,  активних мешканців нашого міста до подачі заявок для участі в установчих зборах з формування Молодіжної ради при Люботинській міській раді.

Установчі збори з  формування Молодіжної ради при Люботинській міській раді відбудуться  23 травня  2019 року о 17.00 год. у приміщенні виконавчого комітету Люботинської міської ради за адресою: м. Люботин, вул. Слобожанська, 26 , ІІ поверх, зала-засідань.

В установчих зборах можуть взяти участь представники учнівського та студентського самоврядування, громадських, релігійних, благодійних організацій, професійних спілок та їх об’єднань, творчих спілок, асоціацій, організацій роботодавців, органів самоорганізації  населення,  недержавних засобів масової інформації та інших непідприємницьких товариств і установ, легалізованих відповідно до законодавства України.

Членство в Молодіжній раді є індивідуальним.

 Для участі в установчих зборах до ініціативної групи подається заява у довільній формі, підписана уповноваженою особою керівного органу інституту громадянського суспільства або особиста заява, якщо особа не є членом інституту  громадянського суспільства.  

До заяви додаються:

прийняте у порядку, встановленому установчими документами інституту громадянського суспільства, рішення про делегування для участі в установчих зборах представника, який одночасно є кандидатом на обрання до складу молодіжної ради;

біографічна довідка представника інституту громадянського суспільства із зазначенням його прізвища, імені, по батькові, посади, місця роботи, посади в інституті громадянського суспільства, контактної інформації;

інформація про отримання інститутом громадянського суспільства як володільцем бази персональних даних його членів згоди делегованого таким інститутом представника на обробку його персональних даних.

Приймання заяв для участі в установчих зборах припиняється за 20 календарних днів до їх проведення.

На підставі поданих з дотриманням встановлених вимог заяв Ініціативна група складає список учасників установчих зборів - кандидатур до складу Молодіжної ради.

У разі потреби Ініціативні група уточнює місце проведення установчих зборів, про що Люботинська міська рада  повідомляє на своєму офіційному веб-сайті.

Представники, які не дотримались встановлених вимог щодо подання документів, до участі в установчих зборах не допускаються.

Документи надані  для участі в установчих зборах поверненню не підлягають.

Останній день подачі заявок - 03 травня 2019 р. до 16.45 год.

Реєстрація учасників установчих зборів триватиме з 16:00 до 16 год. 50 хв.

При собі мати документ, що засвідчує особу.

Контактна особа:

Голова  Ініціативної групи – Шелест Ілля , тел. 0967000972

Заяви та документи подаються особисто голові ініціативної групи або  до виконавчого комітету Люботинської міської ради каб. №19 або на електронну адресу: lubotin@mr.kh.gov.ua (за домовленістю з головою ініціативної групи)

 

Ініціативна група з підготовки установчих зборів з формування Молодіжної ради при Люботинській міській раді