Веб-портал міста Люботин » Головна » У місті інтенсивно оновлюються заклади освіти

 У місті інтенсивно оновлюються заклади освіти
Автор: Svetlana   Додано:23 квітня 2019   Переглядів:442   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 1)

Фото за посиланням:http://lubotin-rada.gov.ua/news/id/2603


У місті інтенсивно оновлюються заклади освіти 


Міська влада постійно приділяє значну увагу оновленню закладів культурно-освітньої сфери.

Тільки нещодавно після капітального ремонту відкрився міський Будинок культури, а вже зараз за ініціативи міського голови Леоніда Лазуренка розпочалася повна заміна дахового покриття та його утеплення у загальноосвітній школі № 4 за кошти міського бюджету на суму 1 499 987 грн.

Роботи із капітального ремонту покрівлі основного корпусу школи тривають із самого ранку до вечора, і за короткий період часу вдалося зробити чимало. 

На сьогодні в закладі проводяться роботи із заміни вхідних і внутрішніх дверей на металопластикові (енергозберігаючі) загальною кількістю 18 штук на суму 206 810 грн. 
Впродовж минулого року у школі побудований внутрішній шкільний туалет та побудована нова котельня на твердому паливі, кошторисна вартість якої становить 1 млн. 545 800 грн.

Проведені роботи значно покращать естетичний вигляд будівлі, нададуть можливість підвищити комфорт перебування дітей у закладі за допомогою підтримання належного температурного режиму та можливість ефективно використовувати бюджетні кошти. 

На черзі – облаштування ігрової кімнати у закладі освіти, поява якої стала можливою завдяки участі школи в обласному конкурсі міні-проектів «Разом в майбутнє», і вартість її складає 292 000 грн.

Влада подбала і про зручний під’їзд до школи, і вже на завершенні роботи із капітального ремонту відрізку дороги по вул. Шкільній.

Історія школи № 4 налічує 117 років, і змінам, які відбуваються в ній радіють і педагогічний колектив, і учні навчального закладу.

Слід відзначити, що за рахунок міського бюджету впродовж 2018 року вже проведена заміна дахів у загальноосвітніх школах № 3, № 6 та дошкільному навчальному закладі № 2. 

Усі заходи, які проводяться у закладах соціальної сфери, спрямовані на створення комфортних умов для успішного навчання і належного виховання наших юних громадян.


Радник міського голови Лідія Куденко