Веб-портал міста Люботин » Головна » До Дня пам’яті і примирення та з нагоди 74-річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні у місті Люботині розпочалося проведення святкових заходів.

 До Дня пам’яті і примирення та з нагоди 74-річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні у місті Люботині розпочалося проведення святкових заходів.
Автор: Chekardina   Додано:7 травня 2019   Переглядів:551   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

 

До Дня пам’яті  і примирення та з нагоди 74-річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні у місті Люботині розпочалося проведення  святкових заходів.

До Дня пам’яті  і примирення та з нагоди 74-річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні у місті Люботині розпочалося проведення  святкових заходів.

 

7 травня у сел. Караван біля пам’ятника Слави зібралася громадськість, щоб вшанувати подвиг полеглих воїнів, які пройшли горнило війни і подарували людству мир і спокій.

На урочистий мітинг прибули почесні гості – представники міської ради – заступник міського голови Вячеслав Рубан, радник міського голови, депутат міської ради Лідія Куденко, керівник підприємства МПД «Караванський спиртзавод» ДП «Укрспирт» Євгеній Єжелий, Почесний громадянин м. Люботин Іван Петрович Свириденко, голова Ради організації ветеранів м. Люботин Сергій Котихін.

Із словами глибокої вдячності за безсмертний подвиг героїв-визволителів до учасників заходу звернулася голова первинної організації РОВ м. Люботин, дитина війни Лідія Кучерява. Вона підкреслила, що в цей день ми всі відчуваємо багато емоцій: і радість, і гордість, і біль та смуток. І сьогодні ми вклоняємося світлій пам’яті ветеранів і говоримо слова подяки тим славетним героям, які сьогодні ще серед нас.

Вихованці дитячого садочка та молодші учні школи порадували присутніх зворушливою літературно-музичною композицією. Талановиті виконавці Лариса Глущенко і Вікторія Тімченко подарували патріотичні пісні воєнного періоду.

Завершився мітинг урочистим покладанням квітів від Люботинської міської ради, підприємств та мешканців селища.

Наша щира вдячність і уклін ветеранам за безсмертний подвиг. Пишаємося величним подвигом нашого народу і передаємо пам’ять про нього своїм дітям і онукам.

 

Радник міського голови Лідія Куденко

 


 

 

 

Більше світлин   http://lubotin-rada.gov.ua/news/id/2655