Веб-портал міста Люботин » Головна » До народного свята – Дня вишиванки у місті Люботині пройшов загальноміський флешмоб

 До народного свята – Дня вишиванки у місті Люботині пройшов загальноміський флешмоб
Автор: Svetlana   Додано:16 травня 2019   Переглядів:561   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 1)

 

ФОТО ЗА ПОСИЛАННЯМ:http://lubotin-rada.gov.ua/news/id/2697

 

До народного свята – Дня вишиванки у місті Люботині пройшов загальноміський флешмоб

 Уже декілька років поспіль у нашому місті стає доброю традицією одягати вишиванки і проводити в організаціях і установах флешмоб.
Цього року відбувся вже загальноміський флешмоб на майдані Соборному. Громада міста у яскравих красивих вишиванках об’єдналася тут і стала у формі Державного Герба-тризубця, що символізує собою силу і волю мужнього українського народу.

 

До народного свята – Дня вишиванки у місті Люботині пройшов загальноміський флешмоб 
Міський голова Леонід Лазуренко звернувся із вітальним словом до учасників заходу і наголосив на тому, що в нашому місті живуть найталановитіші, найкрасивіші люди, які роблять все для розвитку рідного міста і розквіту України.
Над майданом Соборним пролунав Державний Гімн України, який у єдиному пориві виконали учасники заходу.

Українська вишиванка – це безцінний спадок нашого народу. Вона з давніх-давен вважається символом здоров'я, краси, любові, святковості, щасливої долі й пам'яті роду.
З кожним роком вона все більш стає популярною в світі. Відомі дизайнерські будинки охоче розробляють свої моделі на основі українських етномотивів, і їх залюбки одягають кінозірки.
Отже, сьогодні носити вишиванку і модно, і патріотично!

Дякуємо всім учасникам загальноміського флешмобу. Всі виглядали особливо стильно, яскраво і колоритно. Дякуємо Громадській організації «З нами Бог і Україна» за панорамну зйомку акції квадрокоптером. 
Шануймося, друзі, бо ми того варті!

 

Радник міського голови Л.КУДЕНКО