Веб-портал міста Люботин » Головна » У нашому місті відбувся гала концерт міського дитячого фестивалю-конкурсу мистецтв «Люботинські Джерела» 2019 року.

 У нашому місті відбувся гала концерт міського дитячого фестивалю-конкурсу мистецтв «Люботинські Джерела» 2019 року.
Автор: Chekardina   Додано:1 червня 2019   Переглядів:435   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

 

У  нашому місті відбувся гала концерт міського дитячого фестивалю-конкурсу мистецтв «Люботинські Джерела» 2019 року.

У  нашому місті відбувся гала концерт міського дитячого фестивалю-конкурсу мистецтв «Люботинські Джерела» 2019 року.

1 червня у міському парку пройшло найулюбленіше дитяче свято.
Щороку у нашому місті до Міжнародного дня захисту дітей проходить гала-концерт переможців міського дитячого фестивалю-конкурсу мистецтв «Люботинські джерела». Цього разу він зібрав талановитих учасників на великій сцені оновленого Будинку культури. 
Глядачі у сучасній залі насолоджувалися чудовою музикою, видовищними танцями, прекрасними піснями та яскравою грою юних акторів.
В урочистій обстановці пройшло нагородження найталановитіших колективів та учасників: ансамблю бандуристів «Сонечко», фортепіанного ансамблю «Триольки», шумового ансамблю «Камертошки», ансамблю баяністів-акордеоністів «Етюд», вокально-інструментальний дуету «Перлиночка», квартету гітаристів, вокального гурту «Нон–стоп», дуету «Капелюшок», вокального ансамблю «Родзиночка», колективу «Вокаліз», гурту «Чобіток» та танцювальних колективів: зразкового художнього колективу сучасної хореографії «Монреаль», зразкового художнього колективу сучасного танцю «I bilieve», танцювального колективу «Азарт», колективу бально-спортивного танцю «Енергія», колективу «Meglio di tutti», колективу «Bright stars», неперевершених акторів номінації «Акторська майстерність», креативних митців номінації «Малюнок і живопис» та номінації «Декоративно-прикладне мистецтво». А найталановитіші вихованці отримали найпрестижніший приз фестивалю Гран-прі:
у номінації «Малюнок і живопис» – Юлія Ніколенко;
у номінації «Декоративно-прикладне мистецтво» – Анастасія Дьячек;
у номінації «Хореографія» – зразковий художній колектив сучасного танцю «I bilieve»;
у номінації «Вокальне мистецтво» – вокальний гурт «Нон-стоп»;
у номінації «Акторська майстерність» – Віктор Поваліхін.
Міський голова Леонід Лазуренко та депутат Харківської обласної ради Микола Уманець привітали учасників заходу зі святом, висловили слова глибокої вдячності юним талантам та їх педагогам за внесок у культурно-мистецьке життя нашого міста і провели церемонію нагородження керівників, вихованці яких стали переможцями та призерами міського дитячого фестивалю-конкурсу мистецтв «Люботинські Джерела». 
Заступник начальника Управління освіти і науки Кононенко Олена Євгенівна передала вітання від голови обласної державної адміністрації Юлії Світличної і запевнила в тому, що обласна влада і надалі буде всебічно сприяти створенню умов для повноцінного навчання і виховання підростаючого покоління.
Протягом дня у міському парку для дітей працювали атракціони: надувні гірки, джамп, каруселі. Різнокольорові голуби дружньо спілкувалися з дітьми та дорослими. Солодка вата, різноманітні яскраві вироби для дітей, цікаві та захоплюючі мандрівки за допомогою 3-Д окулярів, повітряні та мильні кульки, аквагрим, акробатичні та силові вправи, ігротека, яку вже не вперше проводить клоун Шурік, – все це було для дітей нашого міста.
На спортивному майданчику відбулося змагання «Мама, тато, я – спортивна сім’я», учасниками якого стало 5 сімей. За результатами змагань перше місце отримала родина Лубенських із НВК №2. Учасники й переможці отримали цінні подарунки.
Пройшов фінал турніру ліга «Дербі»–весна-2019 із міні-футболу, участь у нагородженні переможців взяв міський голова Леонід Лазуренко.
Веселе радісне свято закінчилося, але попереду ще довгоочікувані літні канікули.
Дорогі наші діти, бажаємо вам мирного неба, яскравих сонячних ранків, неповторних вражень від літнього відпочинку та щасливого дитинства.

 

 

Переглянути фото: http://lubotin-rada.gov.ua/news/id/2797