Веб-портал міста Люботин » Головна » Люботинській колійній машинній станції 50 років від дня створення підприємства.

 Люботинській колійній машинній станції 50 років від дня створення підприємства.
Автор: Chekardina   Додано:25 червня 2019   Переглядів:591   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 1)

Люботинській колійній машинній станції 50 років від дня створення підприємства.

Люботинській колійній машинній станції 50 років від дня створення підприємства.


Працівники Люботинської колійної машинної станції сьогодні приймали теплі вітання з нагоди 50 – річчя від дня створення підприємства. На святковий захід, який проходив у міському Будинку культури, завітали директор РФ «Південна залізниця АТ «Українська залізниця» депутат обласної ради Микола Уманець, секретар міської ради Володимир Гречко, голова Дорпрофсож Вячеслав Залозних, заступник директора РФ «Південна залізниця» з інфраструктури Борис Клименко, начальник СП «Служба колії» Віталій Тертичний, начальник виробничого підрозділу «Сумська дирекція залізничних перевезень» Олена Ситник, голова Сумської територіальної профспілкової організації Марія Бєльська, керівники виробничих підрозділів РФ «Південна залізниця» АТ «Українська залізниця» Сумського регіону, ветерани та працівники виробничого підрозділу «Люботинська колійна машинна станція».

Володимир Гречко за дорученням міського голови привітав шановних працівників колійної машинної станції із значним професійним ювілеєм і зазначив, що місто Люботин – це місто залізничників, бо в ньому живуть і працюють династії працівників Південної залізниці. І саме завдяки високому професіоналізму, особистій відповідальності працівників, ретельній копіткій роботі із підтримки верхнього залізничного полотна у нас є довіра і впевненість у безпечному залізничному сполученні.

Директор РФ «Південна залізниця» Микола Уманець, гості, керівники структурних підрозділів РФ «Південна залізниця» щиро вітали колег зі святом і бажали завжди гідно справлятися із покладеними на них завданнями та з упевненістю дивитися у завтрашній день.

Юрій Григоряк, начальник Люботинської колійної машинної станції з 1989 по 2010 рік, поділився спогадами про історію КМС–213, про роботи з модернізації колії та стрілочних переводів, електрифікації та будівництва других колій на ділянках Харків-Київ, Харків-Донецьк, Київ-Донецьк, Полтава-Кременчук-Бурти. Загалом за останні 23 роки зусиллями колективу КМС-213 Південної залізниці було вкладено 3382 стрілочних переводи на залізобетонному брусі на 241 станції в 15 дистанціях колії.

Андрій Мінченко, начальник Люботинської колійної машинної станції, наголосив на тому, що в роботі підприємства широко використовуються досягнення науки, техніки, максимально використовуються виробничі потужності машин і механізмів та досвід, напрацьований колективом підприємства.

Микола Уманець, Вячеслав Залозних, Олена Ситник і Андрій Мінченко провели процедуру нагородження срібним знаком «За вагомий внесок у розвиток Південної залізниці», нагрудним знаком «За доблесну працю на Південній залізниці», Почесною грамотою Південної залізниці, Подякою Південної залізниці, Почесною грамотою Дорпрофсожу та грошовими винагородами кращих працівників підприємства Люботинська колійна машинна станція.

Для ювілярів і гостей заходу радісний, святковий настрій цього дня дарували артисти Сумської філармонії.

Шановні залізничники, прийміть щирі вітання із ювілеєм. У такий день хочемо сказати, що завдяки вашій надважливій роботі, яку ви виконуєте і влітку, і взимку, ми можемо спокійно користуватися залізничним транспортом, подорожувати з комфортом.

Дякуємо вам і бажаємо  доброго здоров’я, миру, злагоди, стабільності, морального і матеріального задоволення від праці.

 

Більше світлин:  http://lubotin-rada.gov.ua/news/id/2950


Радник міського голови Лідія Куденко