Веб-портал міста Люботин » Головна » У місті продовжується ремонт дорожнього покриття та будівництво тротуарів.

 У місті продовжується ремонт дорожнього покриття та будівництво тротуарів.
Автор: Chekardina   Додано:12 серпня 2019   Переглядів:567   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

У місті продовжується ремонт дорожнього покриття та будівництво тротуарів.

У місті продовжується ремонт дорожнього покриття та будівництво тротуарів.

 

Міська влада у свій діяльності щодо відновлення інфраструктури міста основний акцент робить на капітальний і поточний ремонт доріг та облаштування тротуарів.

Відповідно до Програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства м. Люботина на 2019 рік, вже облаштовано тротуар по вул. Шкільній, загальна вартість якого складає 94 000 грн. Розпочалися роботи із капітального будівництва тротуару по вул. Деповській. Здійснено виготовлення проектно-кошторисної документації для будівництва тротуарної доріжки по вул. Травневій та триває ремонт частини тротуару по вулиці Слобожанській.

Водночас паралельно із будівництвом тротуарів у місті тривають інтенсивні роботи із  поточного ремонту доріг. Так нещодавно вже відремонтовано відрізки доріг по вулицях Станіслава Шумицького, Челюскіна, Караванській, Шевченка, Полтавський Шлях, Заводській, Травневій та Колієпроводу.

Будівництво тротуарних доріжок і ремонт дорожнього покриття забезпечує створення комфортних умов для безпечного руху пішоходів вздовж проїжджої частини вулиць і  покращує стан дорожньої інфраструктури та загальний рівень благоустрою міста.

 

Більше світлин: http://lubotin-rada.gov.ua/news/id/3202