Веб-портал міста Люботин » Головна » Міський голова перевірив хід ремонтних робіт вхідної групи у гімназії № 1

 Міський голова перевірив хід ремонтних робіт вхідної групи у гімназії № 1
Автор: Chekardina   Додано:13 серпня 2019   Переглядів:382   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Міський голова перевірив хід ремонтних робіт вхідної групи у гімназії № 1

У рамках підготовки освітніх закладів до нового навчального року впродовж усього літнього періоду тривають ремонтні роботи, хід проведення яких особисто перевіряє керівництво міста.


В  одному із таких закладів нещодавно побував міський голова Леонід Лазуренко, який перевірив якість проведення ремонтних робіт вхідної групи у гімназії № 1.

Тут вже завершено капітальний ремонт спортивної зали закладу, де відбулася повна заміна усіх комунікацій та придбано нове сучасне обладнання й спортивне покриття, і вартість якого складає 1 499 812 грн. Відремонтовано ресурсну кімнату для дітей із особливими потребами та кабінети для директора й завучів, кімната для вчителів і коридор.

Наразі ще тривають ремонтні роботи внутрішнього туалету на другому поверсі гімназії, де передбачена заміна освітлення, системи водопостачання та водовідведення, умивальників, унітазів та роботи із облицювання стін і підлоги кахлею. Слід зазначити, що цей туалет не функціонував десятиліттями, і на сьогодні для проведення необхідних робіт та придбання обладнання виділені кошти із міського бюджету в сумі 480 000 грн.

За словами Леоніда Лазуренка, найголовніше завдання міської влади –  створення безпечних, комфортних умов для школярів, що відповідають вимогам часу, та облаштування сучасного освітнього простору – естетично привабливого, який спонукає навчатися та розвиватися.


Радник міського голови Лідія Куденко

 

Більше світлин: http://lubotin-rada.gov.ua/news/id/3204