Веб-портал міста Люботин » Головна » «Освіта міста Люботина: здобутки та перспективи розвитку на шляху реалізації Концепції Нової української школи»

 «Освіта міста Люботина: здобутки та перспективи розвитку на шляху реалізації Концепції Нової української школи»
Автор: Chekardina   Додано:31 серпня 2019   Переглядів:550   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 1)

«Освіта міста Люботина: здобутки та перспективи розвитку на шляху реалізації Концепції Нової української школи»
У місті Люботині відбувся міський серпневий педагогічний форум. 30 серпня 2019 року у приміщенні Люботинського міського будинку культури відбувся міський серпневий педагогічний форум за темою: «Освіта міста Люботина: здобутки та перспективи розвитку на шляху реалізації Концепції Нової української школи».
У роботі педагогічного форуму взяли участь 211 освітян міста. На форумі були присутні: міський голова Лазуренко Леонід Іванович; заступник міського голови Рубан Вячеслав Валерійович, депутат Люботинської міської ради, радник міського голови Куденко Лідія Василівна; начальник служби у справах дітей виконавчого комітету Люботинської міської ради Губська Надія Анатоліївна; начальник відділу у справах молоді та спорту Лазоренко Світлана Іванівна, директор Люботинського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Жмайлова Тетяна В’ячеславівна.
Зі словами привітання до педагогів міста звернувся міський голова Леонід Іванович Лазуренко. У своєму виступі Леонід Іванович зазначив, що освіта є пріоритетною галуззю в нашому місті, тому і в новому навчальному році буде продовжено роботу щодо покращення стану будівель закладів освіти міста та зміцнення матеріально-технічної бази.
Начальник відділу освіти Стрілець В.В. у своєму виступі «Освіта міста Люботина: здобутки та перспективи розвитку на шляху реалізації Концепції Нової української школи» здійснив аналіз освітньої галузі міста та окреслив пріоритетні завдання на новий 2019/2020 навчальний рік.
Під час слайд-шоу «Цікавий та насичений 2018/2019 навчальний рік» педагоги переглянули світлини та ще раз пережили найбільш яскраві моменти минулого навчального року. А він був особливим, так як це був старт Нової української школи. Освітяни переглянули відеофільм про перші кроки Нової української школи.
За підсумками роботи минулого навчального року педагогічні працівники закладів освіти були нагороджені дипломами та грамотами відділу освіти Люботинської міської ради.
Учасники конференції бурхливими оплесками привітали Козоріза Анатолія Віталійовича, який 39 років присвятив освітній галузі міста Люботина, з них 17 років працював на керівних посадах, а останні 7 років на посаді директора Люботинського навчально-виховного комплексу № 2.
З повним правом можна назвати легендарним шлях Новосел Любові Іванівни, яка працює у Люботинській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 4 і має 47 років педагогічного стажу. Начальник відділу освіти Валерій Стрілець вручив почесним працівникам грамоти, пам’ятні подарунки та солодощі.
Педагогічна громада нашого міста гостинно прийняла в свої ряди нового директора навчально-виховного комплексу № 2 Загнойка Романа Сергійовича та молодого вчителя англійської мови Люботинської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 4 Длугаш Яніну Олегівну.
Закінчився педагогічний форум музичною композицією, яку підготували вихованці Люботинського будинку дитячої та юнацької творчості.
По закінченню педагогічного форуму 190 педагогів взяли участь у роботі методичних івентів, під час яких обговорено методичні рекомендації щодо вивчення предметів, навчальні програми, пріоритетні завдання на новий 2019/2020 навчальний рік.

Начальник відділу освіти В.В. Стрілець
Більше свіцтлин: http://lubotin-rada.gov.ua/news/id/3290