Веб-портал міста Люботин » Головна » Обговорення громадськості виноситься Звіт «Про стратегічну екологічну оцінку Генерального плану м. Люботин в межах Люботинської міської ради (з включенням підпорядкованих селищ Коваленки, Байрак, Караван та села Смородського) Харківської області»

 Обговорення громадськості виноситься Звіт «Про стратегічну екологічну оцінку Генерального плану м. Люботин в межах Люботинської міської ради (з включенням підпорядкованих селищ Коваленки, Байрак, Караван та села Смородського) Харківської області»
Автор: Chekardina   Додано:16 вересня 2019   Переглядів:449   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

ОГОЛОШЕННЯ

Виконавчий комітет Люботинської міської ради доводить до відома громадян, що з 16.09.2019р. по 15.10.2019р. на обговорення громадськості виноситься Звіт  «Про стратегічну екологічну оцінку Генерального плану мЛюботин в межах Люботинської міської ради (з включенням підпорядкованих селищ Коваленки, Байрак, Караван та села Смородського) Харківської області».       Бажаючі  можуть ознайомитись з матеріалами, зазначеного звіту у відділі з питань містобудування, архітектури та держархбудконтролю за адресою:  м. Люботин Харківської області, вул. Слобожанська, 26, кабінет 18.

При виявлені власниками  та користувачами  об’єктів нерухомості, розбіжностей та неточностей, які могли виникнути в процесі розробки  зазначеної  документації, просимо звертатись до відділу  з питань містобудування, архітектури та держархбудконтролю з обґрунтуванням у письмовому вигляді, своїх зауважень та пропозицій (кімната  №18, 1-й поверх приміщення виконкому – понеділок -п’ятниця, з 09.00 до 15.00 години (перерва 12.00-12.45)),

 

З документами можна ознайомитись: http://lubotin-rada.gov.ua/info/page/3382