Веб-портал міста Люботин » Головна » З нагоди Дня рятівника

 З нагоди Дня рятівника
Автор: Chekardina   Додано:19 вересня 2019   Переглядів:386   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

З нагоди Дня рятівника

З нагоди Дня рятівника у 48 Державній пожежно-рятувальній частині м. Люботин відбулося урочисте вітання особового складу із професійним святом.

На заході були присутні Люботинський міський голова Леонід Лазуренко, начальник Головного управління ГУ ДНСН України у ХО, полковник служби цивільного захисту Олександр Волобуєв, начальник Харківського районного управління ГУ ДНСН України у Харківській області, полковник служби цивільного захисту Артем Астахов

Леонід Лазуренко подякував рятувальникам за відданість своєму обов’язку, за сміливість, за постійну готовність до боротьби із лихом і оперативні дії під час ліквідації різних надзвичайних подій. Він зазначив, що своїм рятівникам громадяни висловлюють високий рівень довіри, бо вони завжди готові негайно вирушити в епіцентр будь-яких подій і безстрашно рятувати чужі життя.

Олександр Волобуєв і Артем Астахов також подякували представникам ДПРЧ за професійні дії під час ліквідації різноманітних надзвичайних ситуацій і підкреслили, що служба завжди повинна демонструвати високу відповідальність та професіоналізм із тим, щоб стан безпеки наших громадян відповідав найвищим стандартам.

На завершення зустрічі Грамотами Люботинської міської ради за сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм нагороджено командира відділення, старшого прапорщика Плужнікова Андрія Сергійовича, водіїв 48 ДПРЧ – старшину служби цивільного захисту Бурноса Олексія Юрійовича і старшого сержанта служби цивільного захисту Гончарова Дмитра Сергійовича.

Грамотою начальника Головного управління ДНСН України у Харківській області за високопрофесійне виконання службових обов’язків нагороджений старший водій, сержант служби Пеньков Ігор Володимирович.

Медаллю за 15 років сумлінної служби відзначені пожежний-рятувальник 48-ДПРЧ ГУ ДНСН України у Харківській області, старший сержант служби Тузко Ігор Миколайович і сержант служби цивільного захисту Хворост Вадим Володимирович.

Глибока подяка за мужність і низький уклін за готовність завжди прийти на допомогу, дорогі наші рятувальники!

 

Більше світлин:  http://lubotin-rada.gov.ua/news/id/3394