Веб-портал міста Люботин » Головна » У місті триває облаштування тротуарів у пішохідній частині

 У місті триває облаштування тротуарів у пішохідній частині
Автор: Chekardina   Додано:20 вересня 2019   Переглядів:489   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

У місті триває облаштування тротуарів у пішохідній частині

Одним із важливих напрямків діяльності міської влади залишається проведення комплексу робіт із належного утримання об'єктів дорожньої інфраструктури.
У цьому напрямку послідовно проводяться значні роботи: освітлюються вулиці енергозберігаючими світильниками, ремонтуються дороги та триває облаштування тротуарів у пішохідній частині, особливо в тих місцях, де раніше вони були відсутні.
За словами міського голови Леоніда Лазуренка, одним із пріоритетів у роботі влади є приведення в належний стан доріг, бо це і безпека громадян, і естетичний вигляд рідного міста. Не залишається поза увагою влади й стан пішохідних доріжок, бо ця важлива проблема потребує вирішення, і в цьому напрямку тривають роботи. Так уже капітально відремонтований тротуар по вулиці Шевченка, частині вулиць Шкільна, Тарасівська, Слобожанська, а нещодавно завершилося будівництво тротуарів на відрізках вулиць Вільна, Слобожанська і Деповська, де люди вже відчули зручність та комфортність при пересуванні ними.
Не секрет, що у місті є ще багато вулиць, які потребують облаштування тротуарними доріжками, і в планах влади є намір продовжувати роботи і надалі.

 

Радник міського голови Л. Куденко