Веб-портал міста Люботин » Головна » Привітання міського голови до Дня освітян

 Привітання міського голови до Дня освітян
Автор: Chekardina   Додано:4 жовтня 2019   Переглядів:457   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Привітання міського голови до Дня освітян

Шановні освітяни!

 

    Прийміть найщиріші вітання з професійним святом – Днем працівників освіти!


   Висловлюю щиру вдячність за творчу, самовіддану  працю, відповідальне ставлення до свого покликання, педагогічну майстерність і безкорисливе добро, які повсякчас ви даруєте своїм вихованцям.

   Сьогодні ваше свято. Свято скромних, але достойних людей, свято добра, мудрості та любові. Саме ви, шановні працівники  освітньої галузі,  своєю щоденною працею формуєте  майбутнє нашої Держави, її економічне процвітання й духовне відродження.  Як би не вирували політичні пристрасті в країні, громадянська позиція вчителя  буде завжди визначною при  формуванні  світогляду ваших учнів. Саме ви   формуєте нове покоління громадян, передаючи кожній молодій людині неоціненний скарб високої освіченості, багатої духовності та прагнення змінювати на краще своє життя і долю своєї країни.

  Бажаю вам  міцного здоров’я, життєвої сили, енергії та наснаги для досягнення нових успіхів у професійній діяльності! Хай над вами завжди сяє зірка людської вдячності всіх тих, кого ви вели в самостійне життя і кому дали найнеобхідніше – знання. Невичерпної наснаги й оптимізму у помислах і справах, добробуту,  життєдайної сили та безхмарних, мирних, світлих днів!

    З професійним святом!

 

 

З повагою,

міський голова 

  Л.ЛАЗУРЕНКО