Веб-портал міста Люботин » Головна » Встановлення металевої огорожі

 Встановлення металевої огорожі
Автор: Svetlana   Додано:23 жовтня 2019   Переглядів:497   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

За ініціативи міського голови Леоніда Лазуренка та сприяння директора Регіональної Філії "Південна залізниця" Миколи Уманця в нашому місті по вулиці Шевченка вздовж залізничної станції з'явився металевий паркан-сітка, довжина якого складає 470 метрів.

Встановлення такої металевої огорожі давно вже було на часі. Адже не секрет, що залізниця – це територія підвищеної небезпеки, і якщо врахувати те, що станція знаходиться у центральній частині міста, де досить жвавий пішохідний рух, і не всі громадяни звикли долати дорогу через пішохідний міст, то поява такої огорожі дає можливість уникнути аварійних ситуацій на залізниці і створює комфортне й безпечне пересування тротуаром.

За словами начальника виробничого підрозділу «Люботинська дистанція колії» Андрія Яловенка, в Україні існує сумна статистика щодо травмування громадян на залізничних коліях. Аналіз випадків травмування свідчить про те, що більшість із них сталися внаслідок порушення Правил безпеки громадян на залізничному транспорті в частині переходу залізничних колій у невстановлених місцях та ходіння по залізничних коліях. Так з початку 2019 року було травмовано 245 осіб, 147 осіб отримали смертельні травми.

Є переконання в тому, що мешканці міста будуть дотримуватися Правил безпеки громадян на залізничному транспорті і долатимуть відстань через залізницю тільки пішохідним мостом

Встановлення металевої огорожі

Радник міського голови

Л. Куденко