Веб-портал міста Люботин » Головна » “Волинський кобзарик-2019”

 “Волинський кобзарик-2019”
Автор: Svetlana   Додано:29 жовтня 2019   Переглядів:617   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 1)

“Волинський кобзарик-2019”

З 25 до 27 жовтня у Луцьку відбувся Міжнародний конкурс бандуристів “Волинський кобзарик”. Вже дев’ять років поспіль в Луцьк з’їжджаються бандуристи з усієї України і не тільки.

“Волинський кобзарик-2019”

Оцінювали перші кроки юних кобзарів до музичного олімпу шановані фахівці у царині кобзарської музики України, керівники мистецької галузі області. Голова правління Національної Спілки кобзарів України, заслужений артист України професор Володимир Єсипок очолював журі.

“Волинський кобзарик-2019”

Подібні заходи популяризують національну культуру, кобзарське мистецтва як складову частину патріотичного виховання молоді, дають можливість розвиватися талановитим дітям.

“Волинський кобзарик-2019”

Цьогоріч у конкурсі взяли участь 272 виконавці та 15 родинних ансамблів: учні мистецьких шкіл та студій, виконавці — аматори, родинні ансамблі бандуристів.

Нагородження переможців конкурсу та заключний концерт лауреатів і гостей відбувся у Палаці культури міста Луцька 27 жовтня. Під час церемонії закриття учасники, які зайняли І, ІІ та ІІІ місця, отримають звання лауреата, спеціальні дипломи і сувеніри.

“Волинський кобзарик-2019”

Серед переможців є і учні Люботинської дитячої музичної школи. Юні бандуристи Слєпцова Катерина та Піддубна Євгенія разом з викладачкою Вікторією Яківною Івахненко вперше приїхали в Луцьк і отримали заслужені нагороди:

Піддбубна Євгенія стала лауреатом  ІІ ступеню,

Слєпцова катерина –   ЛАУРЕАТ  ІІІ СТУПЕНЮ.

Вітаємо наших лауреатів та тішимося такими гарними результатами!!! Щиро дякуємо викладачу, батькам та юним талантам!!!!!! Бажаємо невичерпного джерела творчого натхнення для здобуття найвищих вершин у мистецтві!!!

“Волинський кобзарик-2019”
“Волинський кобзарик-2019”

Директор ДМШ

Ю.ЕТКАЛО