Веб-портал міста Люботин » Головна » Виконавчий комітет міської ради, депутатський корпус, громада щиро вітають Леоніда Івановича з днем народження!

 Виконавчий комітет міської ради, депутатський корпус, громада щиро вітають Леоніда Івановича з днем народження!
Автор: Chekardina   Додано:12 січня 2020   Переглядів:439   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

 Виконавчий комітет міської ради, депутатський корпус, громада щиро вітають Леоніда Івановича з днем народження!

 

Виконавчий комітет міської ради, депутатський корпус, громада щиро вітають Леоніда Івановича з днем народження.

 

Шановний Леоніде Івановичу!

 

У такий особливий для Вас день хочемо зазначити, що Ваш життєвий шлях тісно пов’язаний із рідним містом, а Ваші особисті якості є уособленням високого рівня відповідального господарника, для якого найвищими критеріями є добробут громади. У свій час Ви сумлінно виконували обов’язки депутата міської ради, двічі обиралися депутатом обласної ради, є Почесним громадянином міста та відзначений державними нагородами. А тепер люботинці довірили Вам важливу і почесну місію – бути очільником міста.

У складний період реформування різних сфер нашого суспільства, завдяки Вашим виваженим рішенням, професійності, життєвому досвіду та високим організаторським здібностям, рідне місто позитивно змінюється й активно розвивається.

Тож нехай і надалі, Леоніде Івановичу, гідним внеском у розбудову міста буде Ваша наполеглива праця, оптимізм, компетентність і принциповість, активна громадська позиція і вірне служіння його інтересам.

Хай буде твердою віра в краще майбутнє рідного міста і непохитною сила духу для нових звершень!

Нехай здійснюються найамбітніші плани і вдало завершуються розпочаті справи, хай кожен новий день буде плідним на успіхи, перемоги та особисті досягнення, а людська вдячність зігріває Вас теплом і світлом.