Веб-портал міста Люботин » Головна » ДО УВАГИ ОСІБ З ІНВАЛІДНІСТЮ!

 ДО УВАГИ ОСІБ З ІНВАЛІДНІСТЮ!
Автор: Svetlana   Додано:19 лютого 2020   Переглядів:328   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

ДО УВАГИ ОСІБ З ІНВАЛІДНІСТЮ!  ПРО СОЦІАЛЬНИЙ ПРОЄКТ «ТИ МОЖЕШ УСЕ! МОЖЛИВОСТІ БЕЗМЕЖНІ»

 

  Мінсоцполітики разом з Громадською організацією «Прометеус» та Асоціацією «Інформаційні технології України» підписали Меморандум про співпрацю та презентують соціальний проект «Ти можеш усе! Можливості безмежні» (далі-Проєкт).

    Меморандум підписано з метою об’єднання зусиль, спрямованих на реалізацію Програми діяльності Кабінету Міністрів України в  рамках цілей Мінсоцполітики у сфері підвищення якості навчання людей з інвалідністю і сприяння їх подальшому працевлаштуванні в ІТ-компанії.

   Проєкт складається з повного циклу надання можливості усім бажаючим особам з інвалідністю навчатись безоплатно на онлайн курсах та по закінченню навчання прийняти участь у конкурсах на вакантні посади в провідних ІТ-компаніях України.

   Проект триватиме наступні півроку у кілька етапів. Реєстрація охочих взяти участь у проекті відбувається з 5 лютого 2020 року. Під час реєстрації учасники мають обрати два обов’язкові курси і, за власним бажанням, декілька додаткових курсів.

   Навчання розпочнеться з 5 березня 2020 року. Навчальний процес триматиме 14 тижнів, ще тиждень – на складання тестів і отримання сертифікатів, а далі – конкурси на вакантні посади.

 

Завантажити:nformacya.rar [615.13 Kb] (cкачувань: 5)

 

Відділ пільг та соціальних гарантій 

УСЗН Люботинської МР