Веб-портал міста Люботин » Головна » 20-21 лютого наша держава відзначає річницю трагічних подій на Майдані, вшановує героїв Небесної Сотні та учасників Революції Гідності.

 20-21 лютого наша держава відзначає річницю трагічних подій на Майдані, вшановує героїв Небесної Сотні та учасників Революції Гідності.
Автор: Svetlana   Додано:20 лютого 2020   Переглядів:329   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

20-21 лютого наша держава відзначає річницю трагічних подій на Майдані, вшановує героїв Небесної Сотні та учасників Революції Гідності. 

 

   Події листопаду 2013 - лютого 2014 року стали переломним етапом у новітній історії нашої держави . Вони залишили в минулому мирне, спокійне життя. Вони  змінили країну, змінили кожного з нас. Навчили бути небайдужими, брати на себе відповідальність і стояти за Україну до останнього подиху.

   У лютому 2014 року вся Україна і весь світ стали свідками відчайдушної боротьби простих українців, відданих патріотів за європейський вектор розвитку української держави, за утвердження української нації, за гідне майбутнє для наступних поколінь.

   Гинули за честь, за волю, за право бути Українцем і за свою Батьківщину !

 

Шановні  люботинці!

 

   Сьогодні ми в скорботі і з великою вдячністю згадуємо героїв , які ціною свого життя відстоювали нашу незалежність – героїв Небесної сотні.  Адже їх подвиг – це ціна нашої свободи. Вони - перші, хто став на шлях цієї боротьби, яка продовжується і сьогодні. Ми не маємо права забути принесену ними добровільну жертву в ім’я України.

  Тож,  давайте вшануємо кожного, хто заплатив за свої переконання найвищу ціну - життя.

    Вічна пам’ять Героям, вічна шана їхнім сім’ям і близьким, миру і процвітання нашій державі!

 

З повагою

Міський голова

Леонід ЛАЗУРЕНКО