Веб-портал міста Люботин » Головна » У Харківській області в 10% платежів за доставку газу відсутня обов’язкова інформації про платника

 У Харківській області в 10% платежів за доставку газу відсутня обов’язкова інформації про платника
Автор: Svetlana   Додано:26 лютого 2020   Переглядів:520   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 1)

У Харківській області в 10% платежів за доставку газу відсутня обов’язкова інформації про платника

 

Протягом січня-лютого АТ «Харківгаз» отримало від банків та платіжних сервісів близько 10% платежів за послуги з доставки газу, в яких не зазначені номер особового рахунку або адреса платника. До визначення власника оплачених коштів, платежі будуть залишатись не ідентифікованими і не зарахованими на особовий рахунок споживача.

Компанія звертає увагу клієнтів на необхідність при оплаті зазначати свій особовий рахунок і адресу, зберігати квитанції про оплату. Це дозволить швидко та коректно зарахувати кошти, сплачені за доставку газу.

 

Стосовно не ідентифікованих платежів, АТ «Харківгаз» звертається до своїх клієнтів з проханням про допомогу. Якщо клієнт компанії протягом двох тижнів після оплати не бачить зарахованих на його рахунок оплачених коштів, з високою долею ймовірності, вони надійшли з банківської установи або платіжного сервісу без необхідних реквізитів платника.  В цьому разі, компанія просить надати підтвердження проведеної оплати: скан-копію квитанції про оплату та повну інформацію про власника коштів.

Надати скан-копію квитанції можна:

  • в контакт-центр АТ «Харківгаз» , на електронну адресу contact@kh.104.ua ,з зазначенням особового рахунку та адреси;
  • в центри обслуговування клієнтів АТ «Харківгаз», за місцем проживання, з заявою про зарахування коштів.

Дякуємо всім нашим клієнтам, які своєчасно оплатили послуги та нагадуємо, що відповідно до Постанови НКРЕКП від 07.10.2019р., оплачувати за послуги з доставки (розподілу) газу необхідно до 20 числа місяця, в якому надаються послуги. Тобто, за лютий місяць - до 20 лютого.