Веб-портал міста Люботин » Головна » КНП "Центр первинної медико-санітарної допомоги" Люботинської міської ради Ми закликаємо всіх, хто приїздить у наше місто з-за кордону, бути достатньо самосвідомими, та перебувати на самоізоліції упродовж 2 тижнів.

 КНП "Центр первинної медико-санітарної допомоги" Люботинської міської ради Ми закликаємо всіх, хто приїздить у наше місто з-за кордону, бути достатньо самосвідомими, та перебувати на самоізоліції упродовж 2 тижнів.
Автор: Chekardina   Додано:30 березня 2020   Переглядів:335   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 1)

КНП "Центр первинної медико-санітарної допомоги" Люботинської міської ради

Ми закликаємо всіх, хто приїздить у наше місто з-за кордону, бути достатньо самосвідомими, та перебувати на самоізоліції упродовж 2 тижнів.

 КНП "Центр первинної медико-санітарної допомоги" Люботинської міської ради

Шановні мешканці м.Люботин ! Щодня на територію України приїздить велика кількість людей з-за кордону. Серед них і мешканці м.Люботин . Наразі у місті є особи, які перебувають у самоізоляції. Це ті люди, яких змогли ідентифікувати сімейні лікарі та поліція. Ми закликаємо всіх, хто приїздить у наше місто з-за кордону, бути достатньо самосвідомими, та перебувати на самоізоліції упродовж 2 тижнів. Повідомте про прибуття за телефонами 741-28-81 або 741-05-28, для того, щоб за Вами був закріплений сімейний лікар.