Веб-портал міста Люботин » Головна » Просимо вжити заходів щодо приведення домоволодінь в належний технічний та санітарний стан

 Просимо вжити заходів щодо приведення домоволодінь в належний технічний та санітарний стан
Автор: Chekardina   Додано:2 квітня 2020   Переглядів:409   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

 

Шановнімешканці!

 

      У зв’язку з настанням весіннього періоду,  просимо вжити заходів щодо приведення домоволодінь в належний технічний та санітарний стан. При здійсненні заходів з благоустрою просимо керуватись чинною нормативною базою та  Правилами благоустрою території м.Люботина, затвердженими рішенням LХІІІ сесії Люботинської міської ради VІІ скликання від 30 січня 2019 року №6, зокрема взяти до уваги, що улаштування огородження, як окремого, так і усієї прибудинкової території садибної забудови, необхідно здійснювати у відповідності до п. 6.7 ДБН Б.2.25:2011 «Благоустрій територій».

Для забезпечення нормативної інсоляції та провітрювання суміжних територій нормативна висота огороджень має бути не більше ніж 2,0 м - на межі сусідніх земельних ділянок та не більше ніж 2,5 м - на межі з вулицею.

З метою забезпечення вимог зазначеного нормативного документу та покращання естетичного вигляду прибудинкової територій, надаємо приклади огороджувальних конструкцій.

      Також попереджаємо, що за порушення Правил благоустрою території м. Люботина передбачено притягнення до адміністративної відповідальності, згідно ст.152 КУпАП, та штраф від 340 до 1360 грн.

 

 

Виконавчий комітет Люботинської міської ради

 

Просимо вжити заходів щодо приведення домоволодінь в належний технічний та санітарний стан