Веб-портал міста Люботин » Головна » Люботин – учасник конкурсного відбору ДФРР на 2021 рік!

 Люботин – учасник конкурсного відбору ДФРР на 2021 рік!
Автор: Chekardina   Додано:2 квітня 2020   Переглядів:561   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

 

Люботин – учасник конкурсного відбору ДФРР на 2021 рік!

Люботин – учасник конкурсного відбору ДФРР на 2021 рік!

Центральна влада допомагає містам розвивати інфраструктуру, і робить це вона через Державний фонд регіонального розвитку, з якого виділяються кошти на лікарні, школи, спортивні майданчики та інші важливі об’єкти.
Однією із складових розвитку нашого міста та його економічного зростання є залучення позабюджетних коштів. І участь у конкурсному відборі проєктів за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку – це додаткова можливість реалізації інфраструктурних проєктів для нашого міста.
Тому за дорученням міського голови Леоніда Лазуренка робочою групою були підготовлені й подані Регіональній комісії з оцінки та забезпечення проведення попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм і проєктів регіонального розвитку, і вже зареєстровані на новій онлайн-платформі ДФРР наступні 2 проєкти від м. Люботина:
- «Реконструкція будівлі Комунального некомерційного підприємства «Люботинська міська лікарня» Люботинської міської ради Харківської області за адресою: Харківська область, м. Люботин, вул. Шевченка, 15», загальна вартість якого - 79 314 000,332 грн.
- «Будівництво багатофункціонального фізкультурно-оздоровчого комплексу в м. Люботині по вул. Гвардії – генерала Гавенка Л.А., 18 а». Загальна вартість проєкту - 36 861 000,00 грн.
Участь у конкурсі стала можливою завдяки виділенню коштів з міського бюджету на виконання попередніх робіт із розробки проєктно-кошторисних документацій на вищезазначені об’єкти.
На кожний проєкт підготовлено відповідний пакет документів. Зокрема, на проєкт будівництва фізкультурно-оздоровчого комплексу долучено лист погодження цього проєкту з Міністерством культури, молоді та спорту України.
Подані проєкти відповідають завданням Державної стратегії регіонального розвитку та стратегії розвитку Харківської області, що є основною вимогою конкурсного комітету.
Дякуємо усім причетним особам за оперативність збору та оформлення відповідних документів і сподіваємося на перемогу!

Заступник міського голови,
керівник робочої групи Рубан В.В.