Веб-портал міста Люботин » Головна » Оголошення переможця конкурсу з відбору суб'єктів оціночної діяльності, яких залучено на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки на території м. Люботин з метою продажу

 Оголошення переможця конкурсу з відбору суб'єктів оціночної діяльності, яких залучено на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки на території м. Люботин з метою продажу
Автор: Svetlana   Додано:6 квітня 2020   Переглядів:357   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

        Конкурсною комісією з проведення конкурсного відбору суб’єктів оціночної діяльності у сфері оцінки землі було проведено конкурс з відбору суб'єктів оціночної діяльності, для проведення незалежної експертної оцінки земельної ділянки на території м. Люботин, Харківської області з метою продажу, а саме: земельна ділянка загальною площею 0,0100 га за адресою: вул. Олімпійська, 1б, с-ще Коваленки, м. Люботин, Харківська область кадастровий  номер 6311290005:01:001:0086.

       У встановлений строк для участі у конкурсі документи було надано 2 учасником:           Українська універсальна біржа та ФОП  Дрозд Ю.О.

       Відповідно до результатів голосування конкурсної комісії  та згідно з протоколом засідання комісії переможцем визнано Українську універсальну біржу.

 

 

Відділ земельних відносин виконавчого комітету Люботинської міської ради Харківської області