Веб-портал міста Люботин » Головна » Користувачі мобільного застосунку «Дія» отримуватимуть push-повідомлення

 Користувачі мобільного застосунку «Дія» отримуватимуть push-повідомлення
Автор: Chekardina   Додано:7 квітня 2020   Переглядів:453   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Користувачі мобільного застосунку «Дія» отримуватимуть push-повідомлення

07 квітня 2020 | 13:59

Про це повідомляють на Урядовому порталі.

Перші повідомлення стосуються умов карантину. Згодом це будуть новини про рішення уряду, практичні рекомендації, як убезпечити себе від зараження коронавірусом, та інше. Ініціатива запущена з метою інформування українців, що в результаті допоможе уповільнити та зрештою зупинити розповсюдження вірусу в Україні.

«Систематизовані повідомлення дозволять користувачам «Дія» бути в курсі останніх нововведень щодо режиму карантину. Таким чином держава пропагуватиме відповідальне ставлення до здоров’я – свого та оточуючих. Пуш-повідомлення у «Дії» покликані оперативно надавати українцям релевантну, актуальну та вірогідну інформацію від держави», – зазначив Віцепрем’єр-міністр – Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

Нагадаємо, «Дія» – мобільний застосунок, покликаний відкрити українцям доступ до цифрових документів. Кількість користувачів «Дії» складає вже понад 2 млн українців. Зараз вони мають доступ у смартфоні до посвідчення водія та свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу, а також цифровий студентський квиток і можливість протестувати біометричний закордонний паспорт та ID-картку

 

 

https://kharkivoda.gov.ua/news/102967