Веб-портал міста Люботин » Головна » Близько 30% клієнтів АТ "Харківгаз" вже оплатили за доставку

 Близько 30% клієнтів АТ "Харківгаз" вже оплатили за доставку
Автор: Svetlana   Додано:22 квітня 2020   Переглядів:457   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Близько 30% клієнтів АТ "Харківгаз" вже оплатили за доставку

Станом на 21 квітня, АТ "Харківгаз" зараховано на особові рахунки близько 30% клієнтів компанії кошти, які були своєчасно сплачені ними за доставку газу, за квітень. Проте, близько 90 тис. споживачів з початку року не здійснили жодної оплати послуг, спрямованих на забезпечення стабільної і безаварійної роботи всієї газорозподільної системи області. В умовах пандемії, АТ "Харківгаз" рекомендує споживачам, користуватись онлайн платіжними системами для поточної оплати послуг та погашення боргів.

Оплата за доставку газу - це кошти, які витрачаються на роботу аварійних бригад, підтримання тиску газу в мережах, обстеження газопроводів та ліквідацію пошкоджень на них, локалізацію та ліквідацію аварійних ситуацій, ремонти газорозподільної системи, заміну зношених ділянок газопроводів. Оплату за доставку газу за поточний місяць, відповідно до умов Кодексу ГРМ, необхідно здійснювати до 20 числа поточного місяця. Наразі 77% клієнтів компанії проігнорували умови, які дозволяють безперешкодно доставляти газ в їх оселі справними мережами.
Середній платіж за доставку газу в Харківській області складає близько 100 грн. на місяць. Це менше вартості послуг деяких інтернет-провайдерів та мобільних тарифних планів. Щоб не спричиняти ризиків роботи для надважливої інфраструктури регіону, АТ "Харківгаз" просить споживачів оплатити послуги і не накопичувати борги. Компанія дякує всім своїм клієнтам, які винайшли можливість і своєчасно розрахувались за доставку газу, зробивши свій відповідальний внесок в безпеку газорозподільної системи Харківщини.
Завантажити онлайн-рахунок за доставку газу і дистанційно оплатити послуги можливо:через Особистий кабінет на сайті 104.ua;Чат-боту Viber 7104ua;Мобільні додатки 104.