Веб-портал міста Люботин » Головна » Шкільний конкурс - 2020

 Шкільний конкурс - 2020
Автор: Svetlana   Додано:23 квітня 2020   Переглядів:496   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

У Люботинській дитячій музичній школі існує традиція щовесни проводити Шкільний конкурс на краще виконання творів українського мистецтва. В цьому році  конкурс мав відбутись ввосьме. Але життя внесло своїх корективи в план роботи школи. Та учні і викладачі подолали всі перешкоди, і VІІІ Шкільний конкурс на краще виконання творів українського мистецтва відбувся. Адже під час карантину ми працюємо дистанційно і робота кипить. Готувались і робили записи теж по ґаджетам. Ніхто не говорить, що легко працювати в такому режимі, та ми щиро радіємо за учнів, за їхні досягнення, бажання бути кращими в першу чергу перед собою. 

Незважаючи на складні умови, у конкурсі взяли участь 58 учнів ДМШ.

Серед них, були діти, для яких участь у конкурсі була вперше. Всі вони отримали дипломи «ДЕБЮТ»

Лауреатами ІІІ ступеня стали 13 учасників;

лауреатами ІІ ступеня - 20 учасників;

лауреатами І ступеня стали  16 учасників.

Гран-прі VІІІ Шкільного конкурсу  отримала учениця класу фортепіано викладача Коновал Д.Г.  Насвіт Єлизавета.

Пишаємося вами, ви - наша гордість!

Щиро дякуємо всім викладачам, чиї вихованці брали участь, а також батькам, які в цей складний час допомагають своїм юним музикантам і всіляко підтримують викладачів. Особлива подяка членам журі, які кілька днів витратили на перегляд відеовиступів, подолавши низку технічних перешкод.

Тож з упевненістю можемо сказати, що карантин та дистанційне навчання - не перешкода плідній роботі. Впевненість, бойовий настрій, наполегливість, харизма, прагнення, — все сьогодні  допомагає в навчанні грі на музичних інструментах.

Бажаємо ніколи не стояти на місці, завжди також чудово проявляти себе і сміливо досягати в цьому житті все, що так  важливо для кожного з нас.

 

Шкільний конкурс  - 2020
Шкільний конкурс  - 2020
Шкільний конкурс  - 2020

Директор ДМШ

Ю.Еткало