Веб-портал міста Люботин » Головна » Колектив АТ "Харківгаз" передав допомогу майже 30 лікарням області

 Колектив АТ "Харківгаз" передав допомогу майже 30 лікарням області
Автор: Lubotin   Додано:20 травня 2020   Переглядів:341   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

 З початком пандемії колектив АТ "Харківгаз" долучився до допомоги медичним закладам Харківської області. Під час карантину, працівники компанії передали для захисту лікарів понад 7 тис. одиниць засобів індивідуального захисту, 4 тис. л дезінфікуючих засобів, два пристрої концентрації кисню, захисні комбінезони, окуляри, медичні халати. Допомогу від колективу АТ "Харківгаз" отримали майже 30 лікарень області.

 

Допомога медичним закладам здійснювалась виходячи з потреб та побажань персоналу лікарень. Найбільшу кількість дезінфікуючих засобів отримали Зміївська та Первомайська лікарні. Це понад 1,5 тис. л. Мереф'янська ЦРЛ мала значну потребу в захисних костюмах. В Куп'янську виникла потреба в пристроях для концентрації кисню. Загальний розмір допомоги медичним закладам перевищив 1 млн. грн.

 

"Служби 104 та 103 - це служби екстреного реагування, які щодня рятують життя і допомагають людям. Тому, коли в надскладних умовах опинились медики, колектив Харківгазу не міг залишитись осторонь" - розповіла голова Профспілки працівників АТ "Харківгаз" Ольга Василенко.

 

Одночасно з допомогою медичному персоналу, засобами індивідуального захисту забезпечуються працівники АТ "Харківгаз". Організовано доставку працівників на робочі місця, на підприємстві введені масочний режим, дезінфекція приміщень, транспорту, розроблено спеціальну інструкцію по роботі служби 104 в умовах пандемії.