Веб-портал міста Люботин » Головна » "Люботинськы джерела"-2020 - продовжено термін подачі заявок до 10 червня 2020 року

 "Люботинськы джерела"-2020 - продовжено термін подачі заявок до 10 червня 2020 року
Автор: Chekardina   Додано:1 червня 2020   Переглядів:520   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Вітаємо юних люботинців з Днем захисту дітей!

Традиційно вже багато років поспіль 01 червня у місті відбувалося підведення підсумків дитячого фестивалю-конкурсу мистецтв «Люботинські джерела» та відзначення Дня захисту дітей.


Веселе та цікаве свято у Центральному міському парку, де кожна дитина знаходила розваги до душі: спортивні змагання, вікторини, конкурси, виставки та звичайно грандіозний гала-концерт переможців. Веселощі, солодощі, подарунки та цікаве видовище - таке свято дитинства у місті Люботині.
Цього року наше місто разом із усією країною опинилося у незвичайній ситуації, і не має можливості влаштувати традиційне свято. Але для творчості немає нічого неможливого, і «Люботинські джерела» змінили формат проведення. Дитячий фестиваль конкурс проводився онлайн. Діти разом зі своїми родинами готували чудові відео зі своїми виступами та поробками. До оргкомітету надійшло близько 150 заявок. Креативний підхід, використання нових технік та підтримка рідних - усе це є у відеозаявках.
Звичайно, кількість поданих робіт майже у 4 рази менше звичних цифр. Зрозуміло, що діти та їх батьки опинилися у складній ситуації - уроки онлайн, які необхідно вчасно подивитися та виконати завдання, не завжди все зрозуміло, і не на все вистачає часу.
Саме тому оргкомітетом було вирішено:
продовжити термін подачі заявок до 10 червня 2020 року.
Тепер, коли уроки позаду і прозвучав останній дзвоник, є час для творчості.
Чекаємо ваші відео на онлайн платформі https://dropmefiles.com.ua/ та анкети на електронну скриньку SLana39@i.ua .
Оргкомітет