Веб-портал міста Люботин » Головна » На Харківщині впроваджується чергове послаблення карантинних обмежень

 На Харківщині впроваджується чергове послаблення карантинних обмежень
Автор: Lubotin   Додано:5 червня 2020   Переглядів:882   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Зокрема, з 5 червня відновлюється внутрішнє авіасполучення.

На Харківщині впроваджується чергове послаблення карантинних обмежень


Про це повідомили під час засідання техногенно-екологічної комісії, що відбулась 5 червня під керівництвом голови ХОДА Олексія Кучера.

У ході заходу прийнято рішення щодо дозволу проведення релігійних заходів за умови здійснення контролю релігійною організацією за дотриманням фізичної дистанції між учасниками не менш ніж 1,5 метрів та перебування не більш ніж однієї особи на 5 кв. метрах площі будівлі, якщо релігійний захід проводиться в приміщенні.

Дозволено діяльність закладів харчування, зокрема - приймання відвідувачів у приміщенні, за умови дотримання дистанції, маскового режиму відвідувачами (окрім часу приймання їжі) та забезпечення працівників засобами індивідуального захисту.

Також з 5 червня припиняється санітарна обробка комунальних доріг та дозволяється діяльність закладів, що надають послуги з розміщення, крім дитячих закладів оздоровлення та відпочинку.

«Особам, які досягли 60-річного віку, можна не дотримуватися зобов’язання щодо самоізоляції», - зазначили під час засідання комісії.