Веб-портал міста Люботин » Головна » Шановні люботинці!

 Шановні люботинці!
Автор: Svetlana   Додано:26 червня 2020   Переглядів:583   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 1)

 

 

Шановні люботинці!

 

     Прийміть найщиріші вітання з нагоди знаменної дати в житті нашої Держави – Дня Конституції України! 24 роки тому українці обрали шлях незалежного розвитку, шлях вільної держави і вільних людей, суверенітет і територіальну цілісність України.
     Конституція  визначила  найціннішими  життя  людини,  її  здоров’я, честь і гідність, надала кожному громадянину свободу слова та віросповідання. І обов’язок кожного українця – поважати Конституцію й неухильно дотримуватися її принципів.

     Тому будьмо мудрими, сильними й гідними громадянами своєї держави. І нехай непорушними будуть головні принципи Конституції – народовладдя, гуманізм та законність.

   Я бажаю кожному з нас терпіння та віри в те, що з кожним новим роком, з кожним новим поколінням наша країна ставатиме кращою і міцнішою, такою, яку ми та весь світ буде вважати правовою європейською державою.
      Бажаю вам міцного здоров’я, добробуту та затишку в кожній родині. Нехай над Україною завжди буде мирне небо, а в серцях українців – любов до рідної землі! Нехай кожен успіх робить нашу державу і всіх українців впевненими в завтрашньому дні та гордими за свою країну.

 

З повагою,

Міський голова                                                                                            Леонід ЛАЗУРЕНКО