Веб-портал міста Люботин » Головна » Щиро вітаю працівників Національної поліції України, ветеранів правоохоронних органів з професійним святом!

 Щиро вітаю працівників Національної поліції України, ветеранів правоохоронних органів з професійним святом!
Автор: Svetlana   Додано:3 липня 2020   Переглядів:500   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

    Щиро вітаю працівників Національної поліції України, ветеранів правоохоронних органів  з професійним святом!

     Важкі поліцейські будні вимагають від кожного, хто обрав професію захисту життя та здоров’я людей, прав та свобод громадян, ведення боротьби зі злочинністю та охорони громадського порядку, високого професіоналізму та дисципліни, порядності, відповідальності та принциповості.

    У період проведення реформ і змін у нашій Державі  ми розуміємо, наскільки важко зберегти відповідність високій планці очікувань людей від поліції, враховуючи всі труднощі, ризики професії, загрози для життя і здоров'я. Адже рівень довіри населення до поліції є основним критерієм оцінки ефективності правоохоронних органів.

          Завдяки відповідальному ставленню, вмінню долати труднощі, ви поступово і впевнено, не словом, а ділом втілюєте основний принцип діяльності правоохоронних органів – служити та захищати.

        Тож, нехай Ваша нелегка, але почесна справа озивається людською вдячністю.

Щиро зичу Вам, Вашим рідним міцного здоров’я, миру, щастя, добра, злагоди та натхнення у Вашій почесній праці в ім’я незалежної України.      

 

 

 

З повагою,

Міський голова                                                                                         

Леонід ЛАЗУРЕНКО