Веб-портал міста Люботин » Головна » Результати роботи з розвитку фізичної культури та спорту за 2019 рік

 Результати роботи з розвитку фізичної культури та спорту за 2019 рік
Автор: Svetlana   Додано:6 липня 2020   Переглядів:388   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Традиційно у червні підводяться підсумки роботи з розвитку фізичної культури та спорту за минулий рік. Системна робота у цьому напрямку, особливо за останні роки, у нашому міста дає перші високі результати – ІІІ місце серед міст обласного значення.

 

Досягнення за показниками:

  1. Фізкультурні кадри – 6 місце;
  2. «Спортивні споруди» - 2 місце;
  3. «Спортивна діяльність» - 3 місце;
  4. «Фінансування»  - 2,5 місце;
  5. «Фізкультурно-оздоровча робота» - 2 місце.

З цього року до підрахунків рейтингових показників включено участь у обласній Спартакіаді з видів спорту, де Люботин виборов 4 місце серед 17 районів. Цей результат ми отримали завдяки волі до перемоги наших люботинських спортсменів, які свій вільний час відають розвитку спорту у Люботині. 

У звітному періоді були виділені кошти з міського бюджету  на ремонт спортивної зали у Гімназії № 1, встановлено спортивні майданчики у проекті «Разом в майбутнє», а також встановлено 2 тренажерних майданчики за кошти обласного бюджету на базі НВК № 2 та ЛСШІ І-ІІІ ст. «Дивосвіт» Харківської обласної ради.   

Також з міського бюджету забезпечено участь у обласній Спартакіаді, проведенні навчально-тренувальної роботи ДЮСШ, міських турнірів та спортивних заходів.

Високі результати можливо отримувати лише при консолідації зусиль влади та мешканців. Саме таким позитивним прикладом є спортивні досягнення.

Начальник відділу у справах молоді та спорту

Світлана ЛАЗОРЕНКО