Веб-портал міста Люботин » Головна » Засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій міста Люботина

 Засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій міста Люботина
Автор: Svetlana   Додано:9 липня 2020   Переглядів:501   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

У виконкомі Люботинської міської ради під головуванням заступника голови комісії Вячеслава Рубана на виконання рішення регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Харківської області пройшло засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій міста Люботина.
Вячеслав Рубан коротко охарактеризував ситуацію про стан захворювання на COVID-19 у місті і зазначив, що у період послаблення карантинних заходів збільшилося пересування громадян у межах міста й на приміських маршрутах, де відсутній контроль за використанням пасажирами засобів індивідуального захисту. При відвідуванні громадських місць населенням також мають місце порушення карантинних заходів щодо недотримання соціального дистанціювання та використання засобів індивідуального захисту, що сприяє подальшому розповсюдженню небезпечної інфекції.
За результатами доповіді й обговорення членами комісії ситуації, що склалася у місті, в області й країні, було прийняте відповідне рішення:
1. Заборонити проведення масових заходів за участю понад 10 осіб, роботу розважальних закладів.
2. Перевести заклади громадського харчування, де відсутні літні майданчики або площа зали менше 50 м2 на надання послуг зі здійснення адресної доставки замовлень та замовлень на винос.
3. Заборонити роботу закладів громадського харчування після 22-ої години, окрім закладів, які надають послуги зі здійснення адресної доставки замовлень та замовлень на винос.
4. Рекомендувати керівникам релігійних конфесій проводити служіння за допомогою он-лайн трансляції.
5. Забезпечити контроль за використанням населенням засобів індивідуального захисту, дотриманням соціального дистанціювання у громадському транспорті, громадських будинках та спорудах, дотримання соціального дистанціювання в місцях масового відпочинку.
Шановні люботинці. У черговий раз нагадуємо вам про необхідність чіткого дотримання рекомендацій і інструкцій Міністерства охорони здоров’я в епідемічний період,
Пам’ятайте, що самодисципліна та виконання всіх особистих та загальних заходів безпеки є протидією поширенню коронавірусної інфекції! Дотримуйтеся карантинних обмежень задля збереження власного здоров’я, здоров’я близьких i оточуючих вас людей.
Відділ з питань надзвичайних ситуацій, цивільного захисту населення, оборонної та мобілізаційної роботи