Веб-портал міста Люботин » Головна » Центру надання адміністративних послуг Люботинської міської ради виповнилося 7 років!

 Центру надання адміністративних послуг Люботинської міської ради виповнилося 7 років!
Автор: Chekardina   Додано:4 серпня 2020   Переглядів:605   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

 

Центру надання адміністративних послуг Люботинської міської ради виповнилося 7 років!


Відкривши вперше двері для відвідувачів 01 липня 2013 року, сьогодні ЦНАП обслуговує більше 5000 громадян на рік.


Центр розміщується в зручному для суб’єктів звернення місці - в будівлі виконкому ЛМР, за адресою: Харківська область, м. Люботин, вул Слобожанська, 26 кімната 8. Адміністраторами Центру забезпечується виконання графіку роботи (5 днів на тиждень та 7 годин на день, 1 день на тиждень до 20.00), прийом суб’єктів звернення здійснюється без перерви на обід. Центр надання адміністративних послуг Люботинської міської ради результативно взаємодіє з суб’єктами надання адміністративних послуг.

Почав Центр свою роботу з надання 25 видів послуг, а вже сьогодні у Центрі надається 182 адмінпослуги.

У Центрі надання адміністративних послуг Люботинської міської ради громадяни і суб’єкти господарювання мають можливість у зручний спосіб в одному місці отримати необхідні їм адміністративні послуги.

На сьогоднішній день через Центр надаються наступні адміністративні послуги:

-  послуги Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Харків);

-  послуги ВДРАЦС по Харківському району та місту Люботину Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Харків);

-  послуги Державної служби з надзвичайних ситуацій у Харківській області;

-  послуги Державної міграційної служби у Харківській області;

-  послуги Міськрайонного управління у Харківському районі та місті Люботині Головного управління Держгеокадастру  у Харківській області;

-  управління соціального захисту населення Люботинської міської ради;

-  послуги виконкому Люботинської міської ради:

° відділ місцевого економічного розвитку;

° відділ земельних відносин;

° відділ з питань розвитку інфраструктури міста та благоустрою;

° відділ з питань містобудування та архітектури;

° відділ з питань державної реєстрації;

°відділ у справах молоді та спорту;

°служба у справах дітей.

 

Основними завданнями та функціями Центру є:

• організація надання адміністративних послуг у найкоротший строк та за мінімальної кількості відвідувань суб’єктів звернення;

• спрощення процедури отримання адміністративних послуг та поліпшення якості їх надання;

• забезпечення інформування суб’єктів звернення про вимоги та порядок надання адміністративних послуг, що надаються через Центр.

Для забезпечення надання адміністративних послуг адміністратори ЦНАП підключені до реєстрів, а саме: Державного реєстру речових прав на нерухоме майно; Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, а також Державний реєстр актів цивільного стану громадян.

Під час надання адміністративних послуг адміністратори користуються системою електронного документообігу «СЕД «БІНГО-ОФІС» - здійснюється автоматичне формування заяв.

В приміщенні Центру є можливість оплатити за адмінпослуги через мобільний       POS – термінал.

На офіційному сайті Люботинської міської ради у розділі «Центр надання адміністративних послуг» можливо отримати онлайн – допомогу, скористувавшись програмою Skype в режимі чату: cnap-Liubotin.

Крім того, передбачається забезпечення ЦНАП більш комфортним та сучасним приміщенням, а саме: планується реконструкція нежитлової будівлі (гаража літ. «Г») по вул. Ушакова 1б в місті Люботин Харківської області, під адміністративну будівлю (Центр надання адміністративних послуг)

 

Дякуємо нашим відвідувачам за теплі слова під час щоденного спілкування! Сподіваємося, що створення ЦНАП та наші зусилля з покращення якості обслуговування будуть не марними. Запевняємо, що будемо рухатися і далі на шляху розвитку системи надання адміністративних послуг у місті Люботині!

 

З повагою – ваш ЦНАП!

 

Центру надання адміністративних послуг Люботинської міської ради виповнилося 7 років!