Веб-портал міста Люботин » Головна » 9 серпня День БУДІВЕЛЬНИКА УКРАЇНИ!

 9 серпня День БУДІВЕЛЬНИКА УКРАЇНИ!
Автор: Chekardina   Додано:7 серпня 2020   Переглядів:727   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

9 серпня День БУДІВЕЛЬНИКА УКРАЇНИ!

 

                               9 серпня День БУДІВЕЛЬНИКА УКРАЇНИ!


        Не зважаючи на новітні виклики, наша країна веде активне будівництво   і професія будівельника, як завжди,   особливо затребувана та шанована! Оточуюче нас середовище, крім природних об’єктів, фактично складається з результатів будівельної діяльності різних поколінь, без яких людське життя було б неможливим… 

       Виконкомом Люботинської міської ради, приймаються заходи по збільшенню інвестиційної привабливості міста та його подальшому розвитку.

       На завершальному етапі погодження Генерального плану міста, ведеться розробка плану зонування, що в комплексі відкриє для міста нові можливості.

       Вже п’ятий рік,  як відділ з питань містобудування, архітектури та держархбудконтролю виконкому почав виконувати  державні контролюючі та реестраційні функції  щодо будівництва, реконструкції і прийняття в експлуатацію об’єктів будівництва. Це дало  змогу пришвидшити здійснення   дозвільно-погоджувальних процедур та  введення об’єктів в експлуатацію, в тому числі на підставі так званої «будівельної амністії». За цей час відділом надано  більше 500 дозвільних та реєстраційних послуг.

        На сьогодні, в місті у стадії реконструкції міська лікарня та дитсадок, будуються очистні споруди, а в  результаті розробки та затвердження відповідної містобудівної та проектної документації, маємо реальну перспективу будівництва фізкультурно-оздоровчого комплексу  та центру надання адміністративних послуг, будуються та капітально ремонтуються дороги, тротуари, школи, здійснюються роботи з освітлення міста, будується індивідуальне житло…

    На передодні Дня Будівельника,  говорячи щирі  слова вітання,  хочемо побажати будівельникам  більше платиспроможних та зацікавлених замовників,  можливості зміцнювати Ваші підприємства, добра та достатку Вашим сім’ям, якомога більше можливості реалізації важливих містобудівних проектів, що здатні забезпечити сталий розвиток нашої країни.

    Сподіваюсь, що ми разом з Вами впораємося з усіма складнощами. Велика вдячність всім причетним до будівельної справи, здоров’я Вам, благополуччя та мирного неба.

З повагою та найкращими побажаннями,

 

Міський  голова                            Л.І. Лазуренко    

 

Начальник відділу з питань містобудування, архітектури

та держархбудконтролю                                 С.Г.Кравченко