Веб-портал міста Люботин » Головна » ШАНОВНІ РОБОТОДАВЦІ !!!

 ШАНОВНІ РОБОТОДАВЦІ !!!
Автор: Svetlana   Додано:27 серпня 2020   Переглядів:331   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 1)

Наголошуємо, що відповідно до ст. 50 Закону України «Про зайнятість населення» роботодавці зобов'язані своєчасно та в повному обсязі подавати Державній службі зайнятості інформацію про попит на робочу силу (вакансії).

Така інформація подається за формою 3-ПН "Інформація про попит на робочу силу (вакансії)", затвердженою наказом Мінсоцполітики від 31.05.2013 р. №316 ( у редакції наказу Мінсоцполітики від 05.12.2016 №1476).

Форма 3-ПН подається за наявності у роботодавця попиту на робочу силу (вакансії), не пізніше ніж через три робочі дні з дати відкриття вакансії. Датою відкриття вакансії є наступний день після створення робочого місця чи припинення трудових відносин з працівником, робоче місце якого стає вакантним, або дата, починаючи з якої може бути укладений трудовий договір з найманим працівником.

Форма N 3-ПН заповнюється роботодавцями та подається до базового центру зайнятості незалежно від місцезнаходження роботодавця.

Актуальність зазначених у формі N 3-ПН вакансій уточнюється базовим центром зайнятості не рідше ніж двічі на місяць під час особистої зустрічі з роботодавцем, у телефонному режимі або через засоби електронного зв'язку.

Виконання роботодавцями вищезазначеної норми Закону сприятиме вирішенню кадрових питань самих роботодавців, збільшенню кількості пропозицій роботи для громадян, що забезпечить реалізацію їх прав на працю та соціальний захист.

 

 За інформацією звертайтеся до Люботинської міської філії ХОЦЗ: м.Люботин, вул. Слобожанська, 23, тел. 741-09-82, 741-12-93.