Веб-портал міста Люботин » Головна » Привітання міського голови Л. Лазуренка із Всеукраїнським днем дошкілля

 Привітання міського голови Л. Лазуренка із Всеукраїнським днем дошкілля
Автор: Chekardina   Додано:25 вересня 2020   Переглядів:1006   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Привітання міського голови Л. Лазуренка із Всеукраїнським днем дошкілля

Шановні вихователі і працівники дошкільних закладів! 

Щиро вітаю вас з професійним святом – Днем вихователя!

 


Бути вихователем – це справжнє мистецтво, обране за покликом серця. Це наполеглива, чесна, натхненна праця, що збагачує світ мудрістю, знаннями, милосердям, людяністю.

Саме на вас покладене важливе завдання – виховання наймолодших представників українського суспільства. Бо дошкільний вік особливо важливий і відповідальний період у житті дитини. В цьому віці формується особистість, закладаються основи здоров’я. Щасливе дитинство і подальша доля кожної дитини залежить від мудрості вихователя, його терпіння, уваги до внутрішнього світу дитини. За вашої допомоги діти пізнають секрети навколишнього світу, вчаться любити і берегти свою Батьківщину.

Тож,  бажаю вам невичерпної енергії, краси і чарівності. Нехай життя ваше буде наповнене щастям, добробутом та натхненням,  в оселі вашій панують світло і злагода,  в серці - добро і мудрість,  в житті - достаток і удача.

Нових професійних досягнень і глибокої поваги. Нехай прекрасні почуття зігрівають ваші серця, а доля буде щедро наповнена теплом і любов'ю.

 

 

З повагою,

Міський голова                                                                                                     Леонід ЛАЗУРЕНКО