Веб-портал міста Люботин » Головна » РГК Метрологічний центр підготував установки для повірки промислових лічильників газу

 РГК Метрологічний центр підготував установки для повірки промислових лічильників газу
Автор: Lubotin   Додано:9 жовтня 2020   Переглядів:284   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

В РГК Метрологічний центр, на базі АТ "Харківгаз", відкалібровано та підготовлено до роботи установки з повірки газових лічильників споживачів природного газу - юридичних осіб. Крім побутових лічильників, потужності центру забезпечують сервіс понад 2 тис. обчислювачів та коректорів газу і понад 4 тис. промислових лічильників.РГК Метрологічний центр перше і єдине підприємство в Східній Європі, яке забезпечує автоматизований цикл повірки лічильників без втручання персоналу.

Клієнтами центру можуть стати будь-які підприємства та організації України - споживачі природного газу, незалежно від регіону їх розташування. Одночасно з повіркою приладів обліку, клієнти мають можливість замовити повірку датчиків та коректорів.Наразі в Україні відсутні аналоги РГК Метрологічний центр, який надає послуги з повірки всіх типів лічильників газу, відповідає вимогам міжнародних стандартів, задовольняє найвибагливіші потреби і очікування клієнтів. Повірка промислових лічильників проводиться на сучасних стендах Німецького виробника Inotech.Лабораторія для повірки оснащена високоточними повірочними стендами, розрахованими на прилади обліку турбінного, роторного, ультразвукового та мембранного типу діаметром від 32 до 300. При цьому, установка, що забезпечує повірку промислових лічильників діаметром 300 в РГК Метрологічний центр є єдиною сучасною установкою в Україні.