Веб-портал міста Люботин » Головна » 27 жовтня 2020 року у Будинку культури відбулося засідання XCV cecії Люботинської мicькoї ради.

 27 жовтня 2020 року у Будинку культури відбулося засідання XCV cecії Люботинської мicькoї ради.
Автор: Lubotin   Додано:28 жовтня 2020   Переглядів:285   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 1)

27 жовтня 2020 року у Будинку культури відбулося засідання XCV cecії Люботинської мicькoї ради. Це було останнє засідання Люботинської міської ради VII скликання. Розглянувши всі поточні питання, міський голова за активну участь у громадському житті міста, вирішення проблем життєзабезпечення м. Люботина, вагомий внесок у становлення громадянського суспільства та відданість  обраній справі вручив  депутатам грамоти.

 

27 жовтня 2020 року у Будинку культури відбулося засідання XCV cecії Люботинської мicькoї ради.


 

Леонід Іванович наголосив, що каденція депутатського корпусу VII скликання передає новообраним депутатам до Люботинської міської ради місто з проєктами по всім напрямкам життєдіяльності, а це такі  соціально значущі проєкти, як реконструкція будівлі ЦНАП, де розпочалися роботи та до кінця 2020 року ми будемо мати сучасний адміністративний центр для надання послуг мешканцям нашої громади, з новими меблями та новою оргтехнікою. Завдяки проведеній роботі депутатів міської ради VII скликання наше місто отримає фізкультурно-оздоровчий комплекс, - на сьогодні проведено тендер по будівництву ФОКу, заключено договори та у найближчій час розпочнуться будівельні роботи. Леонід Іванович також відмітив підтримку депутатів у відновленні  дитячого садочку №5 по вул. Джерелянській, - зараз закінчені внутрішні роботи, завозяться меблі, невдовзі садочок відкриє свої двері для маленьких люботинців і тут залунає дитячій сміх. Проєкти по відновленню водопровідних мереж, по ремонту доріг нашого міста втілені в життя та прийняті рішення на наступний рік. 

 

Міський голова подякував колегам за розуміння та за спільну проведену роботу протягом 5-ти років, за які було прийнято багато корисних та необхідних для життєдіяльності міста рішень.