Веб-портал міста Люботин » Головна » В Дергачівському районі в результаті вибуху на ГРП загинули двоє працівників АТ «Харківгаз»

 В Дергачівському районі в результаті вибуху на ГРП загинули двоє працівників АТ «Харківгаз»
Автор: Lubotin   Додано:30 жовтня 2020   Переглядів:326   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 1)

У середу 28 жовтня, на газорозподільному пункті в с. Березівське, Дергачівський район, стався вибух. Внаслідок аварії постраждало 10 працівників АТ «Харківгаз». На жаль, двоє з них загинули. Інші постраждалі були терміново госпіталізовані до лікарні.


Обставини трагічної події наразі з’ясовуються та будуть розслідуватись спеціальною комісією. АТ «Харківгаз» зацікавлена в незалежному та найшвидшому розслідуванні причин трагедії.


АТ «Харківгаз» висловлює щирі співчуття рідним і близьким загиблих працівників. Та сподівається на найшвидше одужання працівників, які знаходяться зараз у лікарні. Компанія бере на себе всі витрати, пов’язані з лікування постраждалих, а також організаційні заходи, пов’язані з наслідками цієї трагедії.

Без газопостачання тимчасово залишається сім населених пунктів Дергачівського району. АТ «Харківгаз» проводить всі необхідні заходи для найшвидшого пуску газу в оселі клієнтів компанії.