Веб-портал міста Люботин » Головна » ІНФОРМАЦІЙНО-РОЗ’ЯСНЮВАЛЬНА РОБОТА ЩОДО ПЕРЕВАГ ОФІЦІЙНОГО ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ ТРИВАЄ!

 ІНФОРМАЦІЙНО-РОЗ’ЯСНЮВАЛЬНА РОБОТА ЩОДО ПЕРЕВАГ ОФІЦІЙНОГО ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ ТРИВАЄ!
Автор: Lubotin   Додано:30 жовтня 2020   Переглядів:406   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 1)

У місті Люботин триває інформаційно-роз’яснювальна робота щодо недопущення використання незадекларованої праці.Головним спеціалістом відділу місцевого економічного розвитку виконавчого комітету Люботинської міської ради Харківської області Наталією Самойловою спільно з провідним фахівцем з питань зайнятості Люботинського міського центру зайнятості Лілією Міщенко під час заходів роз’яснюються переваги офіційного працевлаштування, неприпустимість допуску до роботи без належного оформлення трудових відносин.

 

 

ІНФОРМАЦІЙНО-РОЗ’ЯСНЮВАЛЬНА РОБОТА ЩОДО ПЕРЕВАГ ОФІЦІЙНОГО ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ ТРИВАЄ!



 

 

Працівникам підприємств, організацій роздаються пам’ятки, де основна увага акцентується на працевлаштуванні в рамках чинного законодавства.Суб’єктам господарювання зазначається, що тільки офіційно оформлений найманий працівник може відчувати себе соціально захищеним, а бюджети соціальних фондів матимуть стабільні надходження для своєчасного фінансування страхових виплат. Кожен працівник, який працевлаштований офіційно, може розраховувати на своєчасну виплату заробітної плати у розмірі не менше мінімальної, яка встановлена чинним законодавством України. Окрім цього, офіційно працевлаштований громадянин має право на виплату усіх соціальних гарантій (лікарняні, відпустки) згідно з чинним законодавством України.Одночасно роботодавцям роз’яснюється, що за фактичний допуск працівників до роботи без оформлення трудового договору (контракту) передбачена кримінальна, адміністративна та фінансова відповідальність.

 

 

ІНФОРМАЦІЙНО-РОЗ’ЯСНЮВАЛЬНА РОБОТА ЩОДО ПЕРЕВАГ ОФІЦІЙНОГО ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ ТРИВАЄ!



 

 

Інформаційна кампанія триває з урахуванням обов’язкового дотримання вимог постанов Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 №211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» та від 20.05.2020 №392 «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та етапів послаблення протиепідемічних заходів».Роботодавці, пам’ятайте, використання незадекларованої праці та недодержання мінімальних гарантій в оплаті праці – грубе порушення трудового законодавства!

 
Головний спеціаліст відділу місцевого економічного розвитку   

Наталія Самойлова

 

 

ІНФОРМАЦІЙНО-РОЗ’ЯСНЮВАЛЬНА РОБОТА ЩОДО ПЕРЕВАГ ОФІЦІЙНОГО ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ ТРИВАЄ! ІНФОРМАЦІЙНО-РОЗ’ЯСНЮВАЛЬНА РОБОТА ЩОДО ПЕРЕВАГ ОФІЦІЙНОГО ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ ТРИВАЄ!