Веб-портал міста Люботин » Головна » Навчання профілактичній роботі з підлітками в умовах карантину

 Навчання профілактичній роботі з підлітками в умовах карантину
Автор: Svetlana   Додано:6 листопада 2020   Переглядів:280   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Навчання профілактичній роботі з підлітками в умовах карантину

Навчання профілактичній роботі з підлітками в умовах карантину

  05 листопада 2020 року за ініціативи голови Молодіжної ради Іллі Шелеста та  відділу у справах молоді та спорту виконкому Люботинської міської ради на базі Центральної бібліотеки було проведено тренінг для фахівців, що працюють з підлітками «Інтерактивні форми роботи з підлітками, як профілактика ризикової поведінки».

  Захід проводився за підтримки Харківського обласного центру молоді та АFЕW-Ukrаiпе (СНІД Фонд Схід Захід), тренери заходу  -  представники Центру для підлітків «Компас» БО БФ «Благо» Наталія Камишанська та Андрій Матвєєв.

З привітальним словом до учасників звернувся заступник міського голови Рубан В.В., який наголосив на важливості профілактичної  роботи з підлітками та побажав плідної роботи учасникам.   

  У тренінгу прийняли участь представники закладів освіти, міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей  та молоді, служби у справах дітей і Люботинського відділу поліції. Під час заходу учасники отримали цікаві знання щодо роботи з підлітками, освоїли сучасні онлайн платформи по профілактичній роботі, навчилися на практиці використовувати інтерактивні методи роботи, а по завершенню навчання отримали сертифікати.

  Захід проводився у цікавій невимушеній атмосфері, учасники висловили подяку організаторам та тренерам, а також надію на подальшу співпраці.           

 

Більш фото за посиланням: http://lubotin-rada.gov.ua/news/id/5289

 

начальник відділу

у справах молоді та спорту

Лазоренко С.І.