Веб-портал міста Люботин » Головна » В АТ "Харківгаз" відбулося засідання комісії з розслідування нещасного випадку в Дергачівському районі

 В АТ "Харківгаз" відбулося засідання комісії з розслідування нещасного випадку в Дергачівському районі
Автор: Svetlana   Додано:6 листопада 2020   Переглядів:284   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

В АТ "Харківгаз" відбулося засідання комісії з розслідування нещасного випадку в Дергачівському районі

 

 

У четвер, 5 листопада, в АТ "Харківгаз" пройшло установче засідання комісії із спеціального розслідування групового нещасного випадку, що стався в Дергачівському районі.

Комісія, підголовуваннямт.в.о. ГоловидержавноїслужбиУкраїнизпитаньпраціСажієнкоВ.В. утворенанаказомвід 29.10.2020р. тавключаєпредставниківфондусоціальногострахування, ДСНС, профспілок, департаментусоціальногозахистунаселенняХарківськоїобласноїдержавноїадміністрації, державноїслужбиУкраїнизпитаньпраці, АТ "Харківгаз".

В ході розслідування будуть проведені всі необхідні дослідження, експертизи, технічні розрахунки, перевірена документація, проведено обстеження місця подій та опитування потерпілих, надано детальні консультації членам сімей потерпілих щодо отримання ними страхових виплат.

АТ "Харківгаз" зацікавлене в об'єктивному та незалежному розслідуванні причин виникнення трагічних подій, що стались 28 жовтня в с. Березівське Дергачівського р-ну. Компанія готова до співпраці і докладе максимум зусиль для оперативного надання всіх необхідних для розслідуванняданих.