Веб-портал міста Люботин » Головна » Пресвипуск до Дня працівників радіо, телебачення та зв’язку

 Пресвипуск до Дня працівників радіо, телебачення та зв’язку
Автор: Lubotin   Додано:13 листопада 2020   Переглядів:373   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Щорічно в Україні 16 листопада відзначається професійне свято – День працівників радіо, телебачення та зв’язку.Це свято об’єднує людей різних професій: журналістів, редакторів, працівників ЗМІ, всіх, хто працює, залишаючись поза кадром чи радіоефіром, хто забезпечує розвиток вітчизняної сфери інформаційних і комунікаційних технологій, хто дарує людям відчуття причетності до суспільних процесів, задовольняє їх потреби в об’єктивній та неупередженій інформації, надійному та якісному зв’язку.

 

Завдяки ним ми щодня дізнаємося про події у світі, відкриваємо широкі можливості для контактів і спілкування.У січні–вересні 2020 року середньооблікова кількість штатних працівників у сфері інформації та телекомунікацій у Харківській області складала 6606 осіб, середньомісячна заробітна плата штатного працівника галузі за цей період становила 20281 грн. За даними вибіркового опитування домогосподарств, у 2019 році доступ до послуг Інтернету вдома мали 65,0% домогосподарств області. На 01 січня 2020 року кількість абонентів, які користувалися послугою доступу до Інтернетув області, становила 178,7 тис. осіб; абонентів багатоканального платного телебачення – 24,9 тис.осіб. За 2019 рік в області реалізовано інтернет–послуг на суму 306,9млн.грн, послуг кабельного телебачення – на 20,3 млн.грн.

 
Шановні працівники мас-медіа, теле- та радіокомунікацій, прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята.Бажаємо міцного здоров'я, радісних новин, яскравихсюжетів, чудових ідей, успішної діяльностіта невтомного творчого пошуку!Нехай всі ваші плани будуть реалізовані!

Заступник начальника Головного управління

статистики у Харківській області

Наталія КУЧЕРЕНКО