Веб-портал міста Люботин » Головна » Президент призначив головою Харківської ОДА Айну Тимчук

 Президент призначив головою Харківської ОДА Айну Тимчук
Автор: Lubotin   Додано:27 листопада 2020   Переглядів:345   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 1)

Президент призначив головою Харківської ОДА Айну Тимчук


Відповідний указ № 522/2020 Глава держави підписав 27 листопада.

Під час зустрічі в Офісі Президента Володимир Зеленський вручив Айні Тимчук службове посвідчення та побажав успіхів у роботі на посаді. Президент висловив сподівання, що регіон досягне нових щаблів розвитку.


Довідка. Айна Тимчук народилася 1973 року у Дніпропетровську (нині Дніпро). У 1995-му закінчила Дніпропетровський державний університет за спеціальністю «Управління трудовими ресурсами», а у 2004 році – Дніпропетровський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України за спеціальністю «Державне управління».


У 1997-2000 роках працювала у виконкомі Дніпропетровської міської ради. З 2003 по 2006 рік – заступник голови Дніпропетровської обласної ради. Депутат Дніпропетровської облради V скликання. У 2010-2014 роках – заступник Харківського міського голови. У різні роки була заступником голови Дніпропетровської облдержадміністрації, до призначення на посаду голови Харківської ОДА працювала керівником апарату Дніпропетровської облдержадміністрації. Нагороджена орденом княгині Ольги ІІІ ступеня.

 

Джерело: https://kharkivoda.gov.ua/