Веб-портал міста Люботин » Головна » Управління праці та соціального захисту населення виконкому Люботинської міської ради повідомляє

 Управління праці та соціального захисту населення виконкому Люботинської міської ради повідомляє
Автор: Lubotin   Додано:28 січня 2011   Переглядів:1095   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 1)

Згідно Плану заходів щодо організації роботи в м. Люботині з питань соціального захисту бездомних громадян та осіб, звільнених з місць позбавлення волі, в зимовий період, затвердженого розпорядженням першого заступника голови Харківської обласної державної адміністрації
В.М. Бабаєва від 5 січня 2011 року № 3, управління праці та соціального захисту населення виконкому Люботинської міської ради повідомляє:

- організовано пункти прийому від населення гуманітарної допомоги (теплих речей, взуття тощо), що діють при Червоному Хресті за адресою: вул. Радянська, 41 та при Люботинському територіальному центрі – вул. Громова, 3.

- утворено банки роздачі одягу, взуття, білизни зимового асортименту, засобів та приладів для обігріву бездомних громадян на випадок надзвичайних ситуацій при Червоному Хресті за адресою: вул. Радянська, 41 та Люботинському територіальному центрі – вул. Громова, 3.

- організовано пункти роздачі гарячої їжі, теплого одягу, взуття тощо в осінньо-зимовий період, в тому числі в період надзвичайних ситуацій при Червоному Хресті за адресою: вул. Радянська, 41 та Люботинському територіальному центрі – вул. Громова, 3.

- передбачено розгортання додаткових ліжко-місць на випадок надзвичайних ситуацій в Люботинській міській лікарні за адресою: вул. Громова, 3.