Веб-портал міста Люботин » Головна » 22 ГРУДНЯ - ДЕНЬ ЕНЕРГЕТИКА

 22 ГРУДНЯ - ДЕНЬ ЕНЕРГЕТИКА
Автор: Svetlana   Додано:22 грудня 2020   Переглядів:264   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

 

 

   Напевно, важко знайти більш важливу галузь, ніж енергетична. Від організованої, чіткої роботи, професійності та вимогливості  кожного працівника, залежить надійне забезпечення електроенергією всіх споживачів, а відтак, повноцінне життя кожної людини, розвиток економіки та майбутнє нашої держави.

 

Шановні працівники енергетичної галузі!


      Прийміть  вітання з нагоди професійного свята – Дня енергетика.


  Введення в експлуатацію нових енергетичних потужностей, впровадження енергозберігаючих та екологічно безпечних енергосистем переконливо свідчать про високий потенціал енергетичної галузі України.

  Сьогодення ставить перед енергетиками нові завдання, вимагає пошуку нових нестандартних рішень, передових та прогресивних підходів.   

  Впевнений , що багатий досвід та висока компетентність  дозволять вам й надалі забезпечувати стійку роботу енергетичного комплексу країни і реалізовувати нові масштабні проекти.

   В день професійного свята дякую вам, шановні працівники галузі, за якісну та ефективну роботу.  Зичу міцного здоров’я, наснаги та терпіння. Нехай мир і злагода панують у ваших домівках, а результати роботи стануть міцним фундаментом для нових здобутків впродовж наступних років.

 

 

З повагою

Міський голова                Леонід ЛАЗУРЕНКО