Веб-портал міста Люботин » Головна » Новорічні заходи будинку культури

 Новорічні заходи будинку культури
Автор: Lubotin   Додано:22 грудня 2020   Переглядів:544   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Вже зовсім скоро ми будемо зустрічати новий 2021 рік. Зимові свята очікують всі, а діти особливо. Вони вже звикли до міських новорічних ранків, на яких можна взяти участь у різноманітних іграх та отримати за це призи. Нажаль, цей рік вніс свої корективи і, внаслідок карантинних обмежень, проведення масових заходів заборонено. Але свята не скасовуються, тому будинок культури підготував дистанційні заходи. Так, протягом грудня відбувся дистанційний дитячий фестиваль новорічних та різдвяних малюнків і поробок «Зимові фантазії». 110 дітей віком до 14 років взяли участь у цьому фестивалі. З їх робіт сформована виставка і кожен бажаючий зможе переглянути її в онлайн-режимі.

 


 
19-20 грудня на Facebook-сторінці будинку культури пройшла дитяча вікторина-онлайн «Калейдоскоп зимових свят», в якій взяли участь 42 дитини. Для кожного учасника фестивалю та вікторини передбачені призи, які були придбані за рахунок коштів міського бюджету. 
З 30 грудня на  YouTube – каналі Люботинського міського будинку культури буде представлена концертно-розважальна програма «Великий новорічний концерт».

 
Слідкуйте за нашими заходами в соціальних мережах та на сайті Люботинської міської ради, будьте здорові, бережіть себе та оточуючих, святкового всім настрою та віри у добре майбутнє.


Директор БК
Роман Еткало