Веб-портал міста Люботин » Головна » 12 січня – день народження міського голови Леоніда Лазуренка. Вітаємо!

 12 січня – день народження міського голови Леоніда Лазуренка. Вітаємо!
Автор: Svetlana   Додано:12 січня 2021   Переглядів:367   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 1)

12 січня – день народження міського голови Леоніда Лазуренка. Вітаємо!

 

    Виконавчий комітет міської ради, депутати ради і Люботинська міська територіальна громада щиро вітають Леоніда Івановича з днем народження.
    Хочемо зазначити, що люботинці вдруге довірили Вам очолювати управління містом, що свідчить про незаперечний авторитет серед земляків, і те, що Ваші особисті професійні якості, впевнена життєва позиція є уособленням високого рівня відповідального керівника. За Вашої активної діяльності відбуваються позитивні зміни та приймаються вірні рішення задля розвитку громади. У період реформування різних сфер діяльності суспільства Ваша самовіддана праця, висока компетентність і відповідальність, організаторські здібності, постійна дієвість у запровадженні новацій у нашому місті дозволяють щоденно вирішувати безліч найрізноманітніших питань різного масштабу.
    Бажаємо Вам сил і енергії для втілення у життя найамбітніших планів та завершення розпочатих справ, адже у Вас є підтримка мешканців та надійний колектив колег і велике бажання кожного працювати для добробуту громади та на користь рідного міста, щоб воно залишалося комфортним для проживання та в подальшому стало містом із великими перспективами.
   Нехай і надалі, Леоніде Івановичу, кожен день буде плідним на перемоги і вагомі досягнення, а Ваша праця буде гідним внеском у розбудову рідного міста.
Із великою повагою, виконавчий комітет міської ради, депутати ради і Люботинська міська територіальна громада